_DSC7983.jpg

 

Koko perheen valokuvaamo

Haluat sitten lapsestasi, itsestäsi, perheestäsi tai lemmikistäsi kuvia, olet tullut oikeaan paikkaan. Kuvaan sinulle tärkeitä hetkiä ja perheenjäseniä ammattitaidolla ja näkemyksellä. Minulle tärkeää kuvauksessa on saada sinulle rento ja luottavainen olo, se että sinulle jää positiivinen kokemus valokuvauksesta on minulle kunnia-asia. Haluan, että sinulle jää upeat ajattomat muistot joiden henkinen arvo nousee vuosi vuodelta. Studioni sijaitsee Hämeenlinnassa, ihanassa vanhassa talossa ja katutasossa. Kuvausaikoja on rajoitetusti kuukaudessa, se takaa sen että pystyn antamaan sen henkilökohtaisen palvelun mitä sinä ansaitset. 

 

 
6063 2.jpg

Studiossa vai miljöössä?

Teen kuvauksia sekä studiossa että miljöössä. Onko sinulla joku sielunpaikka jossa kokisit kuvauksen tärkeäksi? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

 

 
_DSC6025.jpg

 

On hetkiä, joita ei voi sanoin kuvata.

 Aikaa on rajallisesti ja se kuluu nopeasti, siksi on tärkeää ikuistaa muistosi aikaa kestäviin valokuviin. Kuvien kautta pääset kokemaan uudestaan sen hetken, kun valmistuit koulusta, kun lapsesi oli vastasyntynyt, kun sanoitte toisillenne tahdon, kun täytit pyöreitä vuosia. Kuvat eivät jää muistoksi vain itsellesi ja perheellesi vaan myös jälkipolvillesi. Hyvän valokuvan arvo on mittaamaton sekä nykyhetkessä mutta varsinkin tulevaisuudessa. Sinä olet hyvän valokuvan arvoinen. Valittavanasi on laadukkaita käsintehtyjä tuotteita, vain parasta sinun kuvillesi.

Lue lisää kuvauksen varaamisesta.

 
 
6828_s.jpg

Yrityksille

Onko yritykselläsi tarvetta uudelle visuaaliselle ilmeelle? Kuvaan mm. henkilöstökuvia, kuvituskuvia, sisustuskuvia ja tuotekuvauksia. Olen erikoistunut ruokakuvauksiin ja kuvittanut sekä kaksi keittokirjaa että usean ravintolan nettisivujen kuvituksen. Teen myös nettisivuja pienyrityksille.

 

 
 
 
7939.jpg