Q&A

Yleisimmät kysymykset ja niihin vastaukset.

 

Mitä kuuluu kuvaukseen?

Voit itse valita millainen paketti sinun kuvaukseen kuulu, lähettämästäni hinnastosta. Perushintaan 139€ ei kuulu tuotteita, se on kuvausmaksu ja sisältää koevedokset.

Miksi kuvaukseen ei kuulu tuotteita?

Minulla on käytössä perusmaksu joka on sama kaikille muotokuvauksille. Tämä selkeyttää hinnastoa ja antaa sinulle mahdollisuuden itse vaikuttaa mitä kuuluu pakettiin. Paketit ovat edullisempia kokonaisuudeltaan kuin erikseen ostetut lisäkuvat, siksi sellainen kannattaa valita.

Kauanko varaat aikaa kuvaukselle? 

Varaan aina 1h kuvaukselle ( poikkeus New Born), siinä ajassa ehtii hyvin kuvata ja vaihtaa vaatteet mm. Miljöössä kuvatessa voi mennä vähän pidempään sillä paikasta toiseen siirtyminen vie aikaa. Minulla ei koskaan ole kiire kuvauksissa, annan jokaiselle kuvaukselle sen tarvitseman ajan.

kauanko säilytät kuvia?

Olen ottanut käytäntöön sellaisen mallin, että lupaan säilyttää kuvasi 12kk, jonka jälkeen en enää takaa että kuvat löytyvät. En vartavasten kuviasi poista, mutta kovalevyt saattavat mennä rikki tms. ikävää jolle en voi mitään. Sinulla on aina mahdollisuus lunastaa kuvasi korvausta vastaan itsellesi tämän 12kk aikana.

Saanko kuvat sähköisessä muodossa?

Sinulla on mahdollisuus ostaa kuvasi sähköisessä muodossa. Silloin saat kuvat itsellesi painolaatuisena ja voit teettää kuviasi haluamassasi paikassa.

Saanko jakaa kuvat sosiaalisessa mediassa?

Kuvia saa jakaa, mutta pidä mielessä että kuvaajan nimi on AINA mainittava. Kuvaa EI myöskään saa rajata tai käsitellä vaan on julkaistava sellaisenaan kun olet sen saanut. Koevedoskuvia ei saa jakaa, ainostaan sinulle toimitetut viralliset tiedostot ovat sallittuja jakaa. 

saako kuvauksen aikana kuvata?

Voit muutaman kuvan napata puhelimellasi muistoksi, muuten kuvausta ei saa kuvata tai dokumentoida videolle. 

voinko ottaa eväitä mukaan lapsille?

Tietysti tämä on ok, ja voi olla hyvä asia. Kysy minulta kuitenkin ennen kun annat eväät lapselle syötäväksi onko hetki sellainen että se on järkevää juuri siinä kohtaan.

voiko perhekuvan tai sisaruskuvan ottaa samalla?

Voimme hyvin ottaa perhe tai sisaruskuvan samlla. Ilmoita toiveesi heti kuvauksen alussa, sillä monesti voi olla hyvä ottaa perhekuvat ensin ja sitten vasta muut kuvat.

onko sinulla leluja studiolla?

Studiolla on hyvin vähän leluja hygienia syistä. Suosittelen että otatte omat lelut mukaan. Pitäkää mielessä leluja valittaessa, että onko lelut sellaisia mitä haluatte kuvissa näkyvän? Sisaruksille kannattaa ottaa mukaan omia leluja milllä saa ajan kulumaan etteivät kyllästy odottamiseen.

missä kuvaat new born kuvauksia?

Kuvaan joko studiollani tai kotonasi. Minulla on liikkuva studio ja pystyn tekemään kuvaukset myös muualla. 

Onko sinulla rekvisiittaa new born kuvauksiin?

Minulta löytyy erilaisia kankaita, vintagehenkisiä potkupukuja, housuja, myssyjä ja pantoja. 

kauanko new born kuvaus kestää?

Kuvaukseen kannattaa varata runsaasti aikaa. Yleensä halutaan, että vauva nukkuu kuvassa ja nukuttamisessa voi mennä aikaa. Itse kuvaus on nopea kunhan malli on ensin yhteistyöhaluinen.

kuvaatko kokopäivän hääkuvauksia?

Olen erikoistunut kuvaamaan potrettikuvia, en nykyään enää kuvaa kokopäivänkuvauksia. Pienempiä yhdistelmiä kuten potretti+vihkiminen onnistuu kyllä.

kuvaatko lemmikkikuvia?

Kyllä kuvaan, rakastan eläimiä. Studioni on lemmikkiystävällinen.

Mistä valmiit kuvat noudetaan?

Kuvat noudetaan studiolta. Muista varata sille oma aika. En ole kokoajan studiolla, teen keikkaa ja liikun paljon studion ulkopuolella.

Kuvaatko boudoirkuvauksia ( huomenlahjakuvaus)

Kyllä kuvaan! Studioni on käytössä ja voimme myös yhdessä miettiä kuvaukselle joku persoonallisempi paikka.

kuvaatko alastonkuvia?

Kyllä kuvaan jos toiveena on tyylikkäitä ja kauniita alastonkuvia. Arvioin asiakas ja tilannekohtaisesti asian.