IMG_1834.JPG

Valokuvaus

1.Kuvauksen varaaminen

Kaikki lähtee siitä, että otat minuun yhteyttä. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse. Sen jälkeen alkaa kuvauksesi suunnittelu. Kuvataanko studiossa vai jossain sinun lempipaikassasi? Tarvitsetko meikkaajan palveluja ennen kuvaan tulemista? Mitä sinä haluat ja toivot kuviltasi? Millaisella kokoonpanolla tulet paikalle? Mieti ennen kuvausta, mihin käyttötarkoitukseen kuvasi tulevat? Ovatko kuvat työkäyttöön? Haluatko perheestäsi ison suurennoksen seinälle? Annatko kuvasi sukulaisille muistoksi? Voimme yhdessä miettiä mikä tuote sopisi sinun käyttöösi parhaiten. Otan rajallisesti kuvattavia/ kuukausi joten ota hyvissä ajoin yhteyttä mikäli haluat tulla kuvattavakseni.

2.Kuvaus varattu

Kun kuvaus on varattu, lähetän sähköpostilla vahvistuksen ja laskun kuvausmaksusta. Saat myös lähempänä kuvaustasi ohjeet kuinka varautua kuvaukseesi. Kuvausmaksu on 149€ (newborn, hää 189€). Kuvausmaksu tulee olla maksettu ennen kuvausta, tämä vahvistaa kuvausaikasi. Tämä hinta ei sisällä kuvatuotteita, tämä on maksu kuvauksesta ja kuviesi jälkityöstä (n.2h). Mikäli sairastut tai lapsesi sairastuu, etkä pääse sovittuna aikana paikalle, siirrämme kuvauksen toiselle päivälle. Sairaana ei kannata kuvaukseen tulla. No Show-tilanteissa kuvauksen koko summa veloitetaan. Muista perua aikasi viimeistään 48h ennen kuvausta mikäli tulit toisiin ajatuksiin.

Huom!

Minikuvaukset, joitan järjestän muutaman kerran vuodessa, toimivat eri tavalla ja ovat eri hintaiset. Niistä ohjeet aina tapahtumasivujen yhteydessä.

_DSC5857_2kpl.jpg

3.Kuvauksen jälkeen

Viimeistään kahden viikon jälkeen kuvauksestasi saat linkin galleriaasi. Olen valinnut ja käsitellyt valmiiksi sinulle parhaat kuvasi n. 20-30kpl. Valittavanasi on laadukkaita käsintehtyjä tuotteita, vain parasta sinun kuvillesi. Tilaus tehdään netissä. Kun olet tehnyt tilauksesi, saat minulta laskun sähköpostitse. Tilauksesi lähtee tuotantoon vasta, kun lasku on maksettu, mikäli emme ole muuta maksujärjestelyä sovittu.

Muista, että mikäli koet tilaamisen netissä hankalaksi ja kaipaisit henkilökohtaista apua tuotteiden valitsemisessa, on se mahdollista. Sovitaan sinulle aika ja tehdään tilauksesi yhdessä. 

4.Toimitus

Toimitusaika on 1-6viikkoa. Haarukka on laaja, sillä se riippuu täysin siitä mitä olet tilannut. Osan tuotteista teen käsityönä itse, osan tilaan muualta. Myös ruuhapiikit vaikuttavat toimitusaikaan. Kuvasi ovat jo tilatessa valmiiksi käsiteltyjä joten pääsen suoraan tilaamaan ja tekemään haluamasi tuotteet kun laskusi on maksettu. Voit valita tuotteiden toimituksen postitse tai voit noutaa kuvat itse jolloin ei tule toimitusmaksua. Kuvien noutamisessa täytyy sopia aika, sillä en ole studiollani kuin ajanvarauksesta.