Valokuvaus

IMG_1834.JPG

1.Kuvauksen varaaminen

Kaikki lähtee siitä, että otat minuun yhteyttä. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse. Sen jälkeen alkaa kuvauksesi suunnittelu. Valitsemme kuvauspaikan, studiossa vai jossain Sinun lempipaikassasi? Millaista rekvisiittaa toivot käytettävän vai haluatko mahdollisimman pelkistetyn kuvan? Tarvitsetko meikkaajan palveluja ennen kuvaan tulemista? Mitä Sinä haluat ja toivot kuvistasi? Millaisella kokoonpanolla tulet paikalle? Mieti ennen kuvausta, mihin käyttötarkoitukseen kuvasi tulevat? Ovatko kuvat työkäyttöön? Haluatko perheestäsi ison suurennoksen seinälle? Annatko kuvasi sukulaisille muistoksi? Tuleeko kuvat vain itsellesi omaan käyttöön? Onko kuvilla monta eri käyttötarkoitusta?  Minulla on jonkin verran kuvausrekvisiittaa ja pyrin päivittämään sitä välillä. Kerro, jos sinulla on joku tietty idea tai ajatus rekvisiitan suhteen niin järjestän kuvauksiin sen mikäli mahdollista. Jos joudun vuokraamaan tai ostamaan kuvaustasi varten rekvisiittaa lisään kustannuksen kuvauksen hintaan. Esimerkiksi tuoreet kukat.

2.Kuvaus varattu

Saat ennen kuvausta infokirjeen sähköpostitse. Neuvon vaatetuksen kanssa ja annan käytännönvinkkejä miten valmistautua kuvaukseen. Onnistunut kuvaus vaatii hyvän fiiliksen ja hyvän asenteen. Huonolla tuulella ei niitä parhaita otoksia saada. Tämä koskee kaikkia iästä huolimatta =)

Kuvaus maksetaan kuvauspäivänä, kortilla, käteisellä tai laskulla. 

Huom!

Minikuvaukset, joitan järjestän muutaman kerran vuodessa, toimivat eri tavalla ja ovat eri hintaiset. Niistä ohjeet aina tapahtumasivujen yhteydessä.

 
_DSC0552.jpg

3.Kuvauksen jälkeen

Kun kuvaus on maksettu saatte n. kahden viikon kuluttua tunnukset nettigalleriaan. Galleriassa on minun valitsemaani parasta ruutua n. +- 25kpl valmiiksi käsiteltynä. Tilauksen voi suorittaa sähköisessä muodossa gallerian kautta. Lisäkuvat maksetaan ohjelman kautta tai kuvia noutaessa. Miksi kestää 2 viikkoa saadaa tunnukset? - Käsittelen jokaisen ruudun valmiiksi jonka näytän, teen tämän käsityönä ja se vie luonnollisesti aikaa. Minulla saattaa myös olla useampi tilaus päällä samaan aikaan. 

4.Tilaus

Tilaus tehdään ja maksetaan nettigalleriassa, jonka jälkeen tilaus tulee minulle tehtäväksi. 1-1,5 viikkoa siitä, kuvasi ovat valmiina ( eirkoistuotteet kuten albumit, canvastaulut ja vastaavat voi viedä enemmän aikaa). Mikäli tilausjono on pahasti ruuhkautunut, voi valitettavasti mennä vähän pidempään myös perustuotteissa. Tilauksen voi tulla tekemään myös paikanpäälle jos koet tarvitsevasi apua tuotteiden valitsemisessa, varaamme sille oma aikansa, tämä palvelu on maksullista. Tulostan itse valokuvat suurkuvatulostimellani laadukkaalle Hanhemüle valokuvauspaperille, näin takaan että sinulle tomitetut kuvat ovat laadukkaat ja näyttävät mahdollisimman hyvältä. Erikoistuotteet teetän muualla jonka takia niiden toimitusajat eivät ole minun päätettävissä. Saat sähköpostitse ilmoituksen kun tuotteet ovat valmiina ja noudettavissa, postitus myös mahdollista. Kuvat säilyvät koevedosohjelmassa 3kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollista lisätä aikaa itsenäisesti, saat muistutusviestin sähköpostitse ennen kuin aika on päättymässä. Minulla kuvat säilyvät arkistoituna 12kk, jonka jälkeen en takaa kuvien olevan enää tallessa. Sinulla on mahdollista lunastaa, korvausta vastaan, koevedoksessa olevat kuvasi sähköisessä muodossa milloin tahansa tämän 12kk aikana.

 
IMG_1836.JPG
 

Mitä maksaa?

Muotokuvausten perushinta on 139€ (sis alv), ja se maksetaan kuvauspäivänä ( New Born perushinta 169€). Tämä perushinta on sama kaikissa muotokuvauksissa ( Ei koske New Born kuvauksia). Tämä on pelkästään kuvausmaksu eikä sisällä mitään tuotteita, ainoastaan kuvauksen ja koevedokset. Lopullinen hinta määräytyy sen mukaan mitä haluat että pakettiin kuuluu ja tuleeko matkakuluja. Sinulla on mahdollisuus räätälöidä sinulle sopivan paketin. Haluatko, että se sisältää muutaman valokuvaprintin vai toivotko kuvia sähköisessä muodossa? Ota yhteyttä ja kerro toiveesi niin saat pakettivaihtoehdot sähköpostitse.

Henkilökohtainen avustaminen kuvien tilaamisessa on 30€ /30min