5950.jpg

Kuvausten hinta

Kuvaushinta on 149€ studiossa ja studion ulkopuolella 169€ (Newborn ja hääpotretti 189€). Hinta ei sisäällä tuotteita. Kuvausmaksu kattaa kuvaustyön sekä kuvien jälkityöstön n. 2-3h yhteensä, miljöökuvauksen hintaan kuuluu matkakulut Hämeenlinnan seudun alueella. Hämeenlinnan ulkopuolella hintaan lisätään matkakulut erikseen. Tuotteet maksavat erikseen. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.


                                studio/miljöö                                    studio/miljöö                                     studio/miljöö

Muotokuvaus           149€/169€      Raskauskuvaus          149€/169€       Boudoirkuvaus          149€/169€

Lapsikuvaus               149€/169€    Perhekuvaus               149€/169€       Newbornkuvaus         189€/210€

Hääpotretti                189€/210€

 

Kuvauspaketit

9 Month´s-kuvauspaketti   590€                

Hinta sisältää raskauskuvauksen ja newborn-kuvauksen. Lisäksi 4 kuvaa painolaatuisena digitaalisena ja yhden Harmonica-albumin. Tämän tuotteen ostajalle Image Box -20%

My First Year-kuvauspaketti                     690€

Hinta sisältää newborn-kuvauksen, puolivuotiskuvauksen ja yksivuotiskuvauksen. Lisäksi 6 kuvaa painolaatuisena digitaalisena ja yhden Harmonica-albumin. Tämän tuotteen ostajalle Image Box -20%

 

1+1 kuvauspaketti                                  

Varaa kaksi kuvausta samalla kertaa (ei newborn), saat edullisemman kuvauksen puoleen hintaan. Molemmat kuvauksen maksetaan ensimmäisen kuvauksen yhteydessä. Hinta ei sisällä tuotteita.


Tuotteet

Minulle on tärkeää, että saamanne tuote on laadukas ja aikaa kestävä. Näiden kuvien tehtävä on säilyä myös jälkipolville. Sijoitat ikuiseen tuotteeseen, jonka arvo nousee vuosien saatossa mittaamattomaksi. Teen valtaosan kuvista itse käsityönä, käsittelyn, tulostamisen ja kuvien viimeistelyn pohjukkeisiin. Tekemällä näin takaan, että värit ja sävyt ovat juuri oikeanlaiset myös tulostettuna. Museolaatuinen Hanhemülen valokuvapaperi takaa sen että kuvasi säilyvät myös jälkipolville. Pidän huolen, että tuotteet joita en itse käsityönä tee, tulevat luotettavalta toimijalta jonka laadun olen hyväksynyt. Signeeraan kuvani. Signeeraus on kuvan alanurkassa. Tämä ei ole mainos, vaan tekijänoikeudellinen suoja ja laadun tae kuvallesi.


IMAGE BOX

Säilytä kauniit kuvasi tyylikkäässä Image boxissa. Tässä tuotteessa saat sekä laadukkaat tulosteet että digitaaliset painolaatuiset kuvat. Tämä ihana laatikko sisältää joko 10kpl tai 20kpl kauniisti käsiteltyä valokuvaa koossa 20x30cm kiinnitettynä pohjukkeisiin. Pohjuke on tehty laadukkaasta paksusta ja hapottomasta kartongista, tämä pitää kuvasi turvassa rypistymiseltä tai taittumiselta ja säilyttävät kuvasi pitkään. Tämän tuotteen monipuolisuus on loistava! Kuvia on pohjukkeiden ansiosta helppo kehystää tai pitää sellaisenaan esillä siihen tarkoitetussa telineessä. Kuvia on helppo vaihtaa. Ostaessasi tämän tuotteen, saat nämä 20 valokuvaa myös täydellä resoluutiolla digitaalisessa muodossa. Näin pystyt jatkossa itse teettämään lisäkuvia haluamastasi tiedostosta. 

Image box basic    750€

10 kpl valmiiksi käsiteltyä kuvaa koossa 20x30cm kiinnitettynä pohjukkeeseen. Samat kuvat muistikulla täydellä resoluutiolla. Sisältää myös telineen kuvallesi pohjukkeessa. Tähän pakettiin kuuluu myös slideshow kuvistasi.

Image box deluxe  1200€

20 kpl valmiiksi käsiteltyä kuvaa koossa 20x30cm kiinnitettynä pohjukkeeseen. Samat kuvat muistikulla täydellä resoluutiolla. Sisältää myös telineen kuvallesi pohjukkeessa.Tähän pakettiin kuuluu myös slideshow kuvistasi.

Lisäkuvat a´50€kpl

DIGITAALISET KUVAT

Ostamalla kuvat digitaalisessa muodossa, ostat itsellesi kuvien käyttöoikeuden. Kuvien tekijänoikeus säilyy aina valokuvaajalla. Kuvat ovat käsiteltyjä täyden resoluution tiedostoja. Pystyt itse teettämään kuvatuotteita haluamassasi paikassa. En pysty kuitenkaan takaamaan värien ja sävyjen toiston mikäli teetätte kuvia muualla. Kuvia ei saa rajata eikä käsitellä vaan ne on käytettävä sellaisenaan kun ne ovat teille myyty. Mikäli kuvia jaatte sosiaalisessa mediassa on kuvaajan nimi tekijänoikeuden mukaisesti aina mainittava. 


DIGITAALINEN TIEDOSTO  1kpl

Yksi käsitelty tiedosto täydellä resoluutiolla ja käyttöoikeudella  95€ 

MEDIATIEDOSTO 1kpl

Yksi käsitelty tiedosto matalalla resoluutiolla, soveltuu netissä käytettäväksi ei tulostamiseen. 35€/kpl

HUOM! Kun ostat tulostetun valokuvan saat saman kuvan mediatiedostona lahjaksi.

DIGITAL BUNDLE NR 4

Neljä käsiteltyä tiedostoa täydellä resoluutiolla ja käyttöoikeudella  270€

DIGITITAL BUNDLE NR 8

Kahdeksan käsiteltyä tiedostoa täydellä resoluutiolla ja käyttöoikeudella  480€

DIGITAL BUNDLE NR 10

Kymmenen käsiteltyä tiedostoa täydellä resoluutiolla ja käyttöoikeudella 550€

DIGITAL ALL

Kaikki käsitellyt kuvasi (20-30kpl) täydellä resoluutiolla ja käyttöoikeudella 950€  

(Tämän tuotteen ostajalle kaksi valokuvasuurennosta koossa 20x30cm pohjukkeessa veloituksetta.)


VALOKUVAT TULOSTETTUNA

Valokuva 20x25-20x30cm  50€ kpl

Kauniisti käsitelty valokuvasuurennos 20x25/20x30cm pohjukkeessa (koko määräytyy kuvan muodon mukaan) Pohjuke on tehty laadukkaasta paksusta ja hapottomasta kartongista, tämä pitää kuvasi turvassa rypistymiseltä tai taittumiselta ja säilyttävät kuvasi pitkään. Hinta sisältää myös digitaalisen tiedoston matalalla resoluutiolla (mediatiedosto), tämä tiedosto soveltuu mainiosti esimerkiksi Facebook-käyttöön ei painolaatuinen.

9042.jpg

Valokuvataulut  40x50-40x60cm   ilman kehystä 110€   / Kehystettynä 210-290€

Kauniisti käsitelty kuva taulukoossa. Tämän tuotteen voit valita pelkkänä kuvana tai valmiiksi kehystettynä. Valitsemasi lista vaikuttaa kehystyksen hintaan. Hinta sisältää myös digitaalisen mediatiedoston matalalla resoluutiolla, tämä tiedosto soveltuu mainiosti esimerkiksi Facebook-käyttöön ei painolaatuinen.

Kuvat lahjaksi 10x15-15x20cm    30€ kpl

Kun tilaat 10kpl on kuvat a´25€

Nämä kuvat soveltuvat annettavaksi isovanhemmille tai kummeille. Suosituin koko 14x18cm.

Hinta sisältää myös digitaalisen mediatiedoston matalalla resoluutiolla, tämä tiedosto soveltuu mainiosti esimerkiksi Facebook-käyttöön ei painolaatuinen.

Canvastaulut alk. 145€

Canvastaulut tehdään paikallisesti käsityönä. Kuvat tulostetaan laadukkaalle canvakselle joka säilyttää sävyt eikä haalistu tai kulmat murene. Taulun paksuus on 4cm. Canvastauluista saat luotua upean kollaasin seinällesi.

Harmonica-albumi       125€kpl 

2kpl samoilla kuvilla a´100€

4kpl samoilla kuvilla a´95€  Neljän albumin ostajalle albumin 6 kuvaa digitaalisessa muodossa täydellä resoluutiolla 150€ (norm 350€)

Säilytä kauniit kuvasi ihastuttavassa haitarialbumissa. Tähän albumiin mahtuu
6kpl 10x15cm valokuvaa pysty tai vaaka. Tämä albumi on täydellinen lahja
isovanhemmille ja kummeille. Hinta sisältää myös digitaalisen mediatiedoston matalalla resoluutiolla, tämä tiedosto soveltuu mainiosti esimerkiksi Facebook-käyttöön ei painolaatuinen.