bymikaelas
1393.jpg

Blogi

Onnea kesän valmistuneille!

Ihanaa että kesä on täällä taas! Kesä tuo mukanaan kaikenlaisia upeita juttuja. Kaunis valo. Upea luonto. Juhlia. Festareita. Yhdessäoloa. Kesälomaa (valtaosalle). Valokuvaajalle kesäsesongin käynnistää valmistujaiskuvaukset. Studiot täyttyvät kauniista ja komeista nuorista joilla juuri on päättynyt yksi merkittävä ajanjakso elämässä. Aika ihana tilanne mielestäni, ja parasta että saan olla mukana ikuistamassa näiden nuorien tärkeää hetkeä! Viime viikolla kuvasin sekä Aulangolla, studiossa että yhden nuoren kotipihalla. Studiossa vai miljöössä? Itse pidän molemmista. Miljöö mahdollistaa visuaalisesti monenlaiseen kuvaan, haasteena on tietysti sää ja muut olosuhteet. Studiossa rakastan kuvata ajattomia, pelkistettyjä kuvia. Vaikka valmistujaispäivä tuli ja meni, ei se suinkaan tarkoita ettei kuvassa enää kannata käydä. Koko kesä on aikaa, suosittelen kyllä käymään kuvassa. Nämä on niitä hetkiä kun aikuisena harmittaa jos ei olekaan niitä kunnon kuvia olemassa. Älä ole yksi heistä joka joutuu katumaan =)