Vuosi 2017

Nyt on käynnissä viimeiset hetket tätä vuotta 2017. Huomenna heräämme maanantaihin ja vuoteen 2018. Tämä vuosi on ollut itselleni erittäin hyvä. Olen pysynyt terveenä, olen saanut tehdä sitä työtä mitä rakastan ja sitä on ollut riittävästi. Uusi vuosi on itselleni monesti aika haikea. Tuliko tetyä kaikkea mitä halusin? Teinkö hyvin? Olinko riittävän hyvä tai jopa parempi kuin odotin? Mitä jäi käteen? Olen koittanut vuosien varrella opetella olemaan kiitollinen pienistä asioista. Sen sijaan että murehtisin asioita mitä en ole saanut aikaiseksi, korostan niitä asioita mitä olen saanut aikaiseksi ja olen kiitollinen. Tätä harjoittelen varsinkin nyt vuoden vaihteessa, kun huomenna alkaa taas uusi vuosi. Kaikki lähtee tavallaan alusta. Huomenna alkaa myös 10-vuotis juhlavuoteni. Kymmenen vuotta sitten ummikko nuori nainen Vaasasta muutti Hämeenlinnaan. En tuntenut ketään eikä ollut mitään suhteita kaupunkiin, päätin vain tänne tulla ja perustaa yrityksen. Hullunrohkeaa. En tiedä osaisinko enää ollakaan niin rohkea. Ehkä olosuhteiden pakko saa aikaan rohkeita tekoja. Olen paljon miettinyt myös mitä olen kymmenen vuoden aikana saanut aikaiseksi urallani, ja onhan niitä hienoja asioita kertynyt joista saan olla ylpeä mm. Vuoden Muotokuvaaja 2011, Vuoden Nuori Yrittäjä 2013 ja Vuoden Naisyrittäjä 2015 (Kanta-Häme) näiden kunniaosoituksien lisäksi on paljon muitakin hienoja hetkiä kuten tänä vuonna FEP:in EM-pronssia Illustrative/Digital Art-sarjassa . Erityiskiitos kaikille asiakkailleni tästä hienosta taipaleesta <3

Keräsin tänään kovalevyjen kätköistä tämän vuoden kuvia joista tein kollaasit. Nämä ovat vain murto-osa tämän vuoden kuvauksista ja projekteista. Olen saanut kuvata paljon ja ihania juttuja. Kiitos kun saan olla osana teidän elämäänne ja ikuistaa teidän tärkeitä hetkiä. Se on elämäntehtäväni. Minulla ei ole ollut koskaan tapana tehdä uudenvuoden lupauksia, jatkan samalla linjalla.

Ihanaa uutta vuotta kaikille!