Kuva: Mirkku Merimaa

Kuva: Mirkku Merimaa

Moi,

Ihanaa, että olet sivuillani! Minä olen Mikaela, kansainvälisesti palkittu muotokuvaajasi. Olen työkseni kuvannut kohta 14 vuotta ja sinä aikana kohdannut ja kuvannut tuhansia ihmisiä. Hämeenlinnalaisia olen ikuistanut kohta 10 vuotta, kiitollisena ajattelen niitä kaikkia koteja joissa kuviani on esillä. Kuvaan paljon kaikenikäisiä lapsia, ja minulla on monta kikkaa millä lapsista saadaan ne parhaat hetket taltioitua. Parasta työssäni on näyttää asiakkailleni, että heistä saa onnistuneita kuvia. Se, että voin näyttää kuinka kaunis sinä olet, on minulle kunnia-asia. Myös se että itse kuvaustilanne on sinulle mielyttävä on minulle ykkösasia. Työhistoriani aikana minut on myös nimetty Vuoden Muotokuvaajaksi vuonna 2011. Muita nimityksiä: Vuoden Nuori Yrittäjä 2013 (Kanta-Häme) ja Vuoden Naisyrittäjä 2015 (Kanta-Häme).

Rakastan vintagea, historiaa, kukkia, kauniita esineitä, outoja esineitä, musiikkia, luontoa ja eläimiä. Perheeseni kuuluu avopuolisoni ja liuta eläimiä. Eläintarhaamme kuuluvat mm. kissat, marsut, käärmeet, vuohet ja kanat. Heidän kanssaan puuhastelen vapaa-aikanani. Visuaalisuus on vahva elementti elämässäni, rakastan kauneutta myös sellaista kauneutta joka ei ole niin itsestäänselvää.

 

Mikaelalla on kyky nähdä linssinsä kautta sen kauneuden jonka kuvittelit olevan jo unohdettu
— Anu

Mikaela sai nopeasti kuvaustilanteen tuntumaan rennolta ja hän opasti selkeästi ja hyvin kuinka siinä kameran edessä ollaan          
— Laura
 

Kuvat: Kati Saari